Wij nodigen je van harte uit op onze klapstoel je verhaal te doen. Wordt één van de ondernemers die in ons boek zijn of haar ervaringen deelt. Wij maken daar een onvergetelijke ervaring van. Wij delen je verhaal met andere ondernemers en belangstellenden. En wij zorgen er uiteraard voor dat je je verhaal zélf kunt delen.

In het interview stellen wij hardop de vragen die je jezelf ook wel eens gesteld hebt: hoe ben ik hier verzeild geraakt, welke klant heeft mij het meest verrast, wat veroorzaakte de grootste verandering, welke ervaring heb ik hierbij opgedaan? Hans zorgt ervoor dat jouw antwoorden en lessen zo treffend mogelijk op papier komen. Martine maakt het af met een 'echt' portret.

Aanbieding

Wij mikken op circa 75 deelnemende ondernemers, voor wie wij een boek in hoge kwaliteit zullen produceren. Het verschijnt in een oplage van minstens 1.000 exemplaren, waarvan je er bij deelname sowieso 5 van ons krijgt.

Daarnaast publiceren wij de verhalen op deze website en trekken wij aandacht via Facebook, Threads, LinkedIn en Instagram. Voor deelname aan de productie van de portretten, het boek, de site en de social-media campagne rekenen wij per onderneming € 625, excl. 9% BTW.

Doe mee!